Consell d’Infants

coneix_1

Com som escollits?
Som escollits pels companys de les nostres escoles de 5è i 6è després d’un procés de candidatura, som 20 nens i nenes en total. Quan portem un any anem a les classes de 5é del nostre col·legi per animar-los a què vinguin al consell. Som els representants de tots i totes a l’Ajuntament.

 

coneix_2

Com ens organitzem?
Ens organitzem per càrrecs i grups. A les reunions hi ha dos nens i/o nenes que dirigeixen la sessió i presenten els temes que hem de treballar. Les sessions són un cop al mes, de 17.15 a 19.15 h.

 

coneix_3

Com ho fem possible?
Treballant en equip, fent treballs de camp i proposant idees. A les reunions aprovem l’acta de la reunió pasada i treballem aquells temes que ens preocupen, i altres infants, que ens arriben d’altres ciutadans o que ens demanen la nostra opinió des de l’equip de govern. Ho fem mitjançant consens i presentant les idees.

 

coneix_1

En què participem?
Participem a moltes activitats de l’Ajuntament on volen conèixer la nostra opinió. També participem en activitats festives, culturals i de ptrimoni de la ciutat, En moltes d’aquests actes donem a conéixer el consell

 

On som? Al Centre Cívic Les Tovalloles