• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

Es constitueix la Taula de seguiment ciutadà del Pla de Convivència

22216

Sant Feliu ha fet un nou pas endavant en el treball de millora de la convivència i el civisme. Aquest dilluns, 1 de desembre, es va constituir al saló de sessions de l'Ajuntament la Taula de seguiment ciutadà del Pla de Convivència, ens que neix amb l'objectiu de fer el seguiment i l'avaluació del Pla a partir de la creació de grups de treball que hauran d'assumir encàrrecs per contribuir en la millora de la convivència. De fet, la Taula es planteja com un espai de participació on l'Ajuntament rendeix comptes del desenvolupament del Pla de Convivència.

Un total de 21 persones formen part de la Taula de seguiment ciutadà del Pla de Convivència. Entre els membres hi ha representants dels grups polítics de la ciutat, dels consells sectorials municipals, el Síndic Municipal de Greuges, així com d'associacions de veïns i veïnes. L'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, presideix el nou òrgan. La Taula resta oberta a noves incorporacions.

Fruït de la reunió de constitució, es van definir dos encàrrecs per a la Taula: fer aportacions que contribueixin en la millora de la campanya de civisme que l'Ajuntament està preparant i participar en la redacció definitiva de la nova ordenança de convivència. 

El Pla de Convivència té com a principals objectius potenciar els vincles i la identitat col·lectiva entre la ciutadania, generar corresponsabilitat en el foment de l'ús de l'espai públic per tal que es respectin l'entorn urbà i les relacions interpersonals. Alhora es vol posar a l'abast de la ciutadania eines i recursos que els ajudin a gestionar els conflictes en l'àmbit de la convivència. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Febrer 2018
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre