• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

S'organitzen sessions informatives per explicar a la ciutadania els quatre eixos del Pla d'Actuació del Mandat 2016-2019

L'Ajuntament durà a terme els dies 29 i 30 de març i 5 i 6 d'abril diferents sessions informatives obertes a la ciutadania sobre el contingut del Pla d'Actuació del Mandat (PAM), document estratègic que defineix les línies d'actuació municipals pel període 2016-2019. Amb aquestes sessions, l'Equip de Govern (ICV-EUiA i PSC) vol donar a conèixer a la ciutadania els principals objectius i actuacions del mandat abans de la seva aprovació al ple municipal. En aquest sentit, al marge de les sessions informatives, la ciutadania també podrà fer comentaris sobre el PAM en aquest web fins al proper 12 d'abril.

Construïm Sant Feliu, pam a pam" és el nom de la campanya impulsada per l'Ajuntament per presentar a la ciutadania els quatre eixos temàtics del PAM. L'anàlisi dels objectius i les accions de cada eix s'abordarà de manera individual en cadascuna de les sessions informatives programades.

Així, el dimarts 29 de març, a les 19 h, tindrà lloc al Centre Cívic Mas Lluí la sessió centrada en com consolidar l'entorn urbà i natural, adequant-lo a les persones i les seves necessitats. En aquest àmbit, l'Equip de Govern preveu millorar la qualitat dels espais i equipaments de la ciutat, protegir els espais naturals de Collserola, el Parc Agrari i l'entorn del riu; millorar la xarxa de carrils bici i els recorreguts i freqüències del bus metropolità, o ampliar els horts socials, entre d'altres.

El dimecres 30 de març, a les 20 h, es durà a terme al Centre Can Maginàs la sessió dedicada a les accions per impulsar el desenvolupament econòmic i el dret del treball. L'objectiu de l'Equip de Govern en aquest àmbit és reactivar l'economia local, fomentar l'emprenedoria i la innovació i millorar l'ocupabilitat. Algunes de les accions previstes són millorar les infraestructures i l'accessibilitat als polígons, potenciar el comerç i el turisme local i implantar una oficina d'atenció integral a les empreses.

El dimarts 5 d'abril, a les 19 h, al saló de sessions de l'Ajuntament s'abordarà com aprofundir en un model obert i participatiu de govern. En aquest àmbit l'objectiu de l'Equip de Govern passa per promoure la participació i la corresponsabilitat de la ciutadania en la presa de decisions, incrementar els mecanismes de transparència i gestió pública, i gestionar els recursos econòmics amb contenció, rigor i sostenibilitat.

La darrera sessió informativa serà el dimecres 6 d'abril, a les 19 h, al Centre Cívic Les Tovalloles, on es plantejaran les accions i objectius municipals per fomentar la igualtat de drets, deures i oportunitats. L'Equip de Govern donarà a conèixer les principals mesures previstes per combatre les situacions d'urgència social i la pobresa, com ara l'aprovació del Pla de Rescat Social, l'elaboració d'un protocol d'atenció a persones en risc d'exclusió i vulnerabilitat social, l'augment de l'oferta pública d'habitatge o l'ampliació de la tarifació social per garantir l'accés equitatiu als serveis municipals.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Maig 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre