• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

El 5 de novembre es presenten les propostes ciutadanes de les obres d'estiu 2017 i s'inicia el període de votacions popular

El dissabte 5 de novembre, a partir de les 11 h, es presentaran públicament a la Sala Ibèria les propostes que els ciutadans i ciutadanes han fet en els darrers mesos com a obres de millora de l'espai públic a executar durant l'estiu de 2017. Durant la sessió, que és oberta a tothom, es donaran a conèixer totes les propostes ciutadanes, tant les que han estat validades pels serveis tècnics municipals com les que s'han desestimat i per quins motius.
 

Coincidint amb la celebració de la presentació de les propostes s'inicia el període de votacions popular que estarà vigent fins a l'1 de desembre, tant presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana d e l'Ajuntament (de dilluns a divendres, de 8 a 20 h), com en línia a través d'aquest mateix web.

Votació de les propostes

Totes les persones empadronades a Sant Feliu i majors de 16 anys podran votar i decidir sobre les obres d'estiu. Cada persona podrà votar tres propostes per cada eix. Per facilitar la presa de decisió a les persones que vulguin exercir el dret a vot, del 7 al 30 de novembre es podrà consultar a través d'aquest mateix web un dossier informatiu amb totes les propostes ciutadanes. Cada proposta validada tindrà una fitxa amb informació del seu pressupost, ubicació, fotografia, etc.

Resultat de la votació
 
El 2 de desembre de 2016 es faran públics els resultats de les votacions en els diferents mitjans de comunicació municipals. Les actuacions més votades seran les que s'executin fins a completar el pressupost assignat.
 
Aquesta és la segona vegada que la ciutadania pot p articipar i decidir en què invertir una part dels diners del pressupost municipal i en quines obres. En concret, a partir de les propostes del veïnat es definiran les actuacions del Pla de Millora de l'Espai Urbà, projecte que té assignada una partida econòmica de 400.000 euros per al 2017.
 

1 comentari

  • Enllaç del comentari Beni Algaba Navajas Dilluns, 27 Novembre 2017 21:08 Publicat per Beni Algaba Navajas

    Sugerencia respecto a la calle Joaquim Monmany, en las aceras de ambos lados, está totalmente levantada x los árboles y la pared qué corresponde a un parkin en la misma calle al final, es totalmente de un cemento que al pasar es toda de puntas de este material, qué creo que no es del todo legal en un sitio peatonal. (si no vas con cuidado te haces daño el los brazos, manos y piernas)

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Maig 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre