• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

Es constitueix el Consell Municipal de Medi Ambient

1211123

 

El saló de sessions de l'Ajuntament va acollir aquest dilluns, 10 de novembre, l'acte de constitució delConsell Municipal de Medi Ambient, organisme consultiu que neix amb la voluntat d'estimular la participació de la ciutadania i les entitats en aquells àmbits d'activitat pública municipal relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat.

El Consell està integrat per una vintena de persones entre les quals hi ha sis representants de l'Ajuntament vinculats als partits polítics d'ICV-EUiA-ISF, CiU, PSC i PP; representants d'una dotzena d'entitats de l'àmbit del medi ambient, associacions veïnals i sindicats, així com tècnics municipals de l'àrea de medi ambient.

Entre les funcions del Consell de Medi Ambient destaca promoure l'intercanvi d'informació, el diàleg i la coordinació entre el Govern municipal i el teixit associatiu i la ciutadania. Alhora, una altra funció és vetllar per la protecció del medi ambient i la prevenció dels impactes ambientals, fomentant la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania. El Consell també haurà de reflexionar i debatre sobre el desenvolupament sostenible de la ciutat a partir de l'elaboració i divulgació d'estudis o la promoció de plans i actuacions en matèria de medi ambient.

La presidència del Consell serà exercida per l'alcalde de la ciutat, Jordi San José. En el marc de l'organisme es crearan comissions de treball per al seguiment dels temes que es considerin d'interès. De fet, coincidint amb la constitució del Consell es va crear una primera comissió de treball que s'encarregarà del seguiment dels contractes de recollida de residus-neteja viària, jardineria i manteniment d'arbrat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Abril 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre