• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

Sant Feliu convida la ciutadania a opinar sobre el futur de l'esport al municipi

L'Ajuntament ha iniciat l'elaboració d'un Pla Estratègic de l'Esport, document de propostes de treball que ha de recollir les actuacions de futur en l'àmbit esportiu a dur a terme a la ciutat. La definició d'aquest document inclou diferents fases de treball entre les quals s'inclou la realització d'un procés participatiu obert a la ciutadania per conèixer de primera mà l'opinió de les persones sobre les necessitats locals de caire esportiu. Per aquest motiu, s'ha habilitat al web de l'Ajuntament un espai dedicat al Pla Estratègic de l'Esport i s'ha creat una enquesta  sobre diferents qüestions relacionades amb l'oferta esportiva a la ciutat. La participació en l'enquesta és oberta fins al proper 7 de novembre.

En la primera fase del Pla Estratègic de l'Esport es farà una diagnosi de la situació actual de l'esport al municipi a partir de diferents accions per conèixer l'opinió d'entitats esportives, persones usuàries d'instal·lacions de l'esport, AMPA de les escoles o esportistes d'elit, entre altres. La diagnosi es treballarà tenint en compte quatre eixos temàtics: l'esport en tant que eix vertebrador de la ciutat; la competició esportiva (escolar i federada) i l'associacionisme esportiu, l'esport de lleure i salut i les instal·lacions esportives.

A partir de l'anàlisi dels resultats dels contactes i intercanvis de punts de vista de la primera fase i, tenint en compte també les opinions de la ciutadania a través del procés participatiu virtual, es farà la redacció definitiva del Pla Estratègic, que es preveu aprovar en el ple de novembre.

Difondre els valors de l'esport

Entre els objectius del Pla Estratègic de l'Esport destaca el fet d'aconseguir que l'esport sigui un instrument per reforçar la cohesió social, difondre valors educatius i cívics i promoure la salut de la ciutadania. Alhora es pretén facilitar l'accessibilitat a la pràctica esportiva a la població i, en aquest sentit, s'analitzarà la possibilitat d'establir la tarifació social en diferents serveis esportius per eliminar les barreres d'accés per motius econòmics. Una altra finalitat del Pla és afavorir la col·laboració entre les entitats esportives locals i actualitzar la normativa i els plans de manteniment de les instal·lacions.

1 comentari

 • Enllaç del comentari Montse Dimarts, 17 Novembre 2015 16:39 Publicat per Montse

  buenos dias
  estaria bien que pusieran un paso de paetones donde esta el semaforo de carrtera laurea miro dodne esta la lincoln
  porque hay mucha gente que cruza por el medio de la carretera.
  y donde esta la calle san josep que hay una parte de la empresa dallant salados ahi hay puesto un paso de peatones peor no se paran nadie.podrian poner un semaforo o un paso elevado para que los coches no corran? gracies

  ____________RESPOSTA:

  Actualment l’Ajuntament té un procés participatiu obert per poder incorporar propostes de millora en la via pública. A través d’aquesta pàgina http://participacio.santfeliu.cat/processos-participatius/item/38-espai-public-2016 li informem del procés i el convidem a participar directament. En cas que ho volgués fer presencialment, el poden atendre en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins al proper 4 de desembre.

  Gràcies per fer-nos arribar aquest comentari.
  Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Abril 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre