• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

L'Ajuntament informa sobre el pressupost del 2016 i convida el veïnat a decidir les obres de l'estiu vinent

L'Ajuntament celebrarà en els propers dies diversos actes oberts a la ciutadania per informar sobre el pressupost municipal del 2016 i alhora per explicar la posada en marxa d'una nova iniciativa perquè els santfeliuencs i santfeliuenques de més de 16 anys puguin participar en la decisió de les obres de millora de l'espai urbà de l'estiu de 2016. En aquest sentit, es faran tres assemblees en diferents espais del municipi amb l'objectiu de facilitar als veïns i veïnes dels diferents barris l'assistència en alguna de les sessions programades.

La primera de les assemblees tindrà lloc el dimarts 27 d'octubre, a les 19 h, a la sala dels Àustries del Palau Falguera (barris Falguera i Centre-Can Nadal). La segona reunió es farà el dimecres 28 d'octubre, a les 19 h, al Centre Cívic Les Tovalloles (barris Can Calders, La Salut, Can Maginàs i Les Grases). I la tercera tindrà lloc el dimarts 3 de novembre, a les 19 h, al Centre Cívic Mas Lluí (barris Roses Castellbell i Mas Lluí).

La ciutadania opinarà i decidirà per primera vegada les obres que es faran a l'estiu

L'Ajuntament vol potenciar la participació de la ciutadania en la presa de decisions que afecten la millora de l'espai urbà. En aquest sentit, durant les assemblees s'explicarà el procés que es seguirà perquè les persones que ho vulguin proposin les obres a executar durant l'estiu de 2016 en el marc del Pla de Millora de l'Espai Urbà, projecte que té assignada una partida econòmica de 400.000 euros. En el pla s'inclouen actuacions relacionades amb la supressió de barreres arquitectòniques, reparació de voreres i paviments malmesos o millores en el mobiliari urbà.

Aquesta és la primera vegada que l'Ajuntament convida la ciutadania a participar i decidir en què invertir una part dels diners del pressupost municipal i en quines obres. L'objectiu és que els veïns i veïnes tinguin l'oportunitat d'expressar la seva opinió i alhora s'impliquin directament en la gestió i manteniment de la ciutat.

Un cop fetes les assembles informatives, es faran diferents tallers presencials on la ciutadania podrà fer les seves aportacions. A l'hora es podran fer aportacions mitjantçant un espai especial que s'obrirà al web de l'Ajuntament. Posteriorment, una comissió de treball valorarà les diferents propostes i finalment se sotmetran a votació.

Procés de participació relacionat:

Decisió ciutadana de les inversions anuals de millora de l'espai públic

Notícies relacionades:

Aprovades i pressupostades les obres d'estiu 2016

Es fan públiques les votacions ciutadanes que permetran decidir les obres de l'estiu

El 16 de gener es presenten les propostes ciutadanes de les obres d'estiu i s'inicia el període de votacions popular

1 comentari

 • Enllaç del comentari Manuela Martin-Romo Dilluns, 23 Novembre 2015 20:17 Publicat per Manuela Martin-Romo

  el parque europa en Mas Lluhí está sin acabar y hace muy mal efecto al lado del nuevo de Sant Just.El terreno en la calle Marques de Monistrol también de Mas Lluhi está abandonado estaria bien un equipamiento municipal.El terreno entre calle Rosas y Conde Vilardaga también en Mas LLuhí está abandonado estaria bien otro equipamiento o jardines. Ypor favor hagan campaña contra el incivismo de los propietarios de canes que tienen todas las aceras,esquinas,farolas,postes publicitarios,papeleras,las patas de los bancos etc. infestados de los orines de sus mascotas particularmente en Mas LLuhí donde vivo y en general en todo el pueblo dando una imagen de suciedad y abandono que nos perjudica todos,apliquen viguilancia y multas contra estos incivicos ya que cada vez es peor la imagen anti-higienica de Sant Feliu, MULTAS


  _________RESPOSTA:

  Sra. Manuela Martin-Romo, Pel que fa als seus comentaris de civisme prenem nota i ho traslladem a l’àrea competencial. En referència a les indicacions que ens dóna sobre millora de la via pública, li recomanem que ho incorpori a través dels canals de participació habilitats per aquest tema a través d'aquesta adreça: https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=11824&workflow=qis. On vostè ens ha fet arribar la seva aportació és un espai de comentaris i seria una llàstima que no pogués participar en aquest procés. Recordi que tenen fins al proper 4 de desembre per incorporar propostes de millora, i que un cop validades, passaran a un procés de votació. Li recordem que també ho pot fer presencialment a la nostra oficina d’Atenció al Ciutadà.

  Gràcies per participar
  Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Abril 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre