• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

Es fan públiques les votacions ciutadanes que permetran decidir les obres de l'estiu

Un total de 748 persones han participat en la votació popular per decidir les obres de millora de la via pública que es faran a la ciutat l'estiu de 2016. Precisament, aquest dilluns, a partir de les 18 h, s'ha dut a terme un acte públic a la sala de plens de l'Ajuntament en què s'han obert les urnes. El recompte total de vots ha estat de 538 vots per Internet i 210 vots presencialment. Durant les properes setmanes els serveis tècnics municipals analitzaran i pressupostaran amb exactitud les actuacions més votades per tal de definir els treballs que s'executaran a l'estiu, tenint en compte que el pressupost total assignat a les actuacions és de 400.000 € (IVA inclòs).

Un total de 748 persones han participat en la votació popular per decidir les obres de millora de la via pública que es faran a la ciutat l'estiu de 2016. Precisament, aquest dilluns, a partir de les 18 h, s'ha dut a terme un acte públic a la sala de plens de l'Ajuntament en què s'han obert les urnes. El recompte total de vots ha estat de 538 vots per Internet i 210 vots presencialment. El llistat amb el número de vots que ha rebut cadascuna de les 28 propostes sotmeses a votació es pot consultar seguint aquest enllaç. Durant les properes setmanes els serveis tècnics municipals analitzaran i pressupostaran amb exactitud les actuacions més votades per tal de definir els treballs que s'executaran a l'estiu, tenint en compte que el pressupost total assignat a les actuacions és de 400.000 € (IVA inclòs).

El període de votació popular, presencial i en línia, va estar obert del 16 al 30 de gener. Durant aquest temps han exercit el dret a vot 748 persones, totes empadronades a Sant Feliu i majors de 16 anys. Cada persona ha pogut votar una proposta per a cadascun dels tres eixos temàtics en què s'han agrupat les obres: supressió de barreres arquitectòniques, reparació de voreres i paviments malmesos i millores en el mobiliari urbà.

Un procés obert a la gent


Prèviament a les votacions, durant els mesos de novembre i desembre, es van dur a terme tallers participatius i es va oferir a la ciutadania la possibilitat d'expressar la seva opinió i proposar les obres d'estiu que s'haurien de fer a la ciutat. En total, la ciutadania va presentar 198 propostes, de les quals es van validar 161 i 37 van ser rebutjades per diferents motius. Finalment la ciutadania ha votat 28 propostes, ja que entre les 161 validades hi havia moltes idees repetides, així com actuacions d'un mateix àmbit o una mateixa zona que s'han agrupat.

Aquesta és la primera vegada que la ciutadania ha pogut participar i decidir en què invertir una part dels diners del pressupost municipal i en quines obres.  

Procés de participació relacionat:

Decisió ciutadana de les inversions anuals de millora de l'espai públic

Notícies relacionades:

Aprovades i pressupostades les obres d'estiu 2016

El 16 de gener es presenten les propostes ciutadanes de les obres d'estiu i s'inicia el període de votacions popular

L'Ajuntament informa sobre el pressupost del 2016 i convida el veïnat a decidir les obres de l'estiu vinent

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Abril 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre