• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

Es renova la representació del Consell Municipal de Medi Ambient

El saló de sessions de l'Ajuntament va acollir el dijous, 10 de març, la primera sessió del Consell Municipal de Medi Ambient de l'actual mandat. En el plenari es va formalitzar la nova representació del Consell, integrada per una vintena de persones entre les quals hi ha 10 representants de l'Ajuntament vinculats als partits polítics d'ICV-EUiA-ISF, PSC, ERC, CDC, Ciutadans, PP, CC Veïns i Junts per Sant Feliu; representants d'una dotzena d'institucions i entitats de l'àmbit del medi ambient, associacions veïnals i sindicats, així com tècnics municipals de l'àrea de medi ambient. La presidència del Consell és exercida per l'alcalde de la ciutat, Jordi San José, i la vicepresidència pel regidor de Medi Ambient, Manel Leiva.

En la sessió també es van tractar temes com la restauració de la Sànson a la zona cimentera, el conveni amb el Consorci de Collserola per a les Masies de la Salut i de Can Ferriol, la concessió de la deixalleria municipal i la creació del grup de treball de seguiment de les contractes de serveis (recollida de residus-neteja viària, jardineria i manteniment d'arbrat).

El Consell Municipal de Medi Ambient és un organisme consultiu creat al novembre de 2014 que va néixer amb la voluntat d'estimular la participació de la ciutadania i les entitats en aquells àmbits d'activitat pública municipal relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Entre les funcions del Consell de Medi Ambient destaca promoure l'intercanvi d'informació, el diàleg i la coordinació entre el Govern municipal i el teixit associatiu i la ciutadania. Alhora, vetlla per la protecció del medi ambient i la prevenció dels impactes ambientals, fomentant la cultura de la sostenibilitat entre la ciutadania. El Consell també ha de reflexionar i debatre sobre el desenvolupament sostenible de la ciutat a partir de l'elaboració i divulgació d'estudis o la promoció de plans i actuacions en matèria de medi ambient.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Abril 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre