• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

La igualtat de drets i el govern obert, temes de les últimes sessions informatives sobre el Pla d'Actuació del Mandat 2016-2019

El dimarts 5 i el dimecres 6 d'abril es duran a terme les dues darreres sessions informatives per explicar a la ciutadania el contingut del Pla d'Actuació del Mandat (PAM), document estratègic que defineix les línies d'actuació municipals pel període 2016-2019.

El dimarts 5 i el dimecres 6 d'abril es duran a terme les dues darreres sessions informatives per explicar a la ciutadania el contingut del Pla d'Actuació del Mandat (PAM), document estratègic que defineix les línies d'actuació municipals pel període 2016-2019 i que està estructurat en quatre eixos. Precisament, el dimarts 29 i el dimecres 30 de març es van dur a terme les dues primeres sessions, centrades en l'entorn urbà i natural i en el desenvolupament econòmic i el dret del treball, respectivament. A través d'aquestes sessions l'Equip de Govern (ICV-EUiA i PSC) pretén traslladar els objectius i les accions previstes a la ciutat en diferents àmbits. En aquest sentit, tal com ha explicat la primera tinent d'alcalde, Lídia Muñoz, "es tracta d'una iniciativa molt important de cara a informar la ciutadania sobre quines són les línies estratègiques del mandat". 

El dimarts 5 d'abril, a les 19 h, al saló de sessions de l'Ajuntament s'abordarà l'eix centrat en com aprofundir en un model obert i participatiu de govern. En aquest sentit, l'objectiu de l'Equip de Govern passa per promoure la participació i la corresponsabilitat de la ciutadania en la presa de decisions, incrementar els mecanismes de transparència i gestió pública, i gestionar els recursos econòmics amb contenció, rigor i sostenibilitat.  
La darrera sessió informativa serà el dimecres 6 d'abril, a les 19 h, al Centre Cívic Les Tovalloles, on es plantejaran les accions i objectius municipals per fomentar la igualtat de drets, deures i oportunitats. L'Equip de Govern donarà a conèixer les principals mesures previstes per combatre les situacions d'urgència social i la pobresa, com ara l'aprovació del Pla de Rescat Social, l'elaboració d'un protocol d'atenció a persones en risc d'exclusió i vulnerabilitat social, l'augment de l'oferta pública d'habitatge o l'ampliació de la tarifació social per garantir l'accés equitatiu als serveis municipals. 

Al marge de les sessions informatives, la ciutadania també pot fer comentaris sobre el PAM en el web municipal, a www.santfeliu.cat/pam, fins al proper 12 d'abril. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Abril 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre