• Transformació urbana de Sant Feliu de Llobregat

Participacio ciutadana

Decisió ciutadana de les inversions anuals de millora de l'espai públic per a 2016

Decisió ciutadana en les obres de millora de la via pública a realitzar durant l'estiu de 2016 amb una partida del pressupost de 400 mil euros.

Aquest procés de participació ciutadana en la Millora de la Via Pública té com a principal objectiu que la ciutadania pugui decidir sobre les obres de l’estiu del 2016.

El procés ha estat estructurat en les fases següents:

1- Fase informativa

Els mesos d’octubre i novembre de 2015 es va informar a la ciutadania sobre els pressupostos de 2016 i es va anunciar que la partida anual d’inversions en la millora de la via pública, amb un import de 400.000 euros, seria participada i decidida pel conjunt de la ciutadania.

2 - Fase recollida de propostes

Durant el mes de novembre la ciutadania va presentar les seves propostes de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o a través d'Internet. Les propostes havien d’estar relacionades amb la supressió de barreres arquitectòniques, la millora de paviments i voreres i reparacions i mobiliari urbà.

3 - Fase de validació tècnica

Entre el 4 de desembre i el 16 de gener l’equip tècnic municipal va treballar en l’estudi de viabilitat de les propostes presentades per la ciutadania.

En aquesta pàgina es mostren totes propostes presentades per la ciutadania una vegada ordenades, valorades i finalment validades.

També s'hi poden trobar les propostes no incorporades al procés i el motiu pel qual no han estat afegides a la votació.

4 - Fase de votació

El 16 de gener del 2016 es van presentar les propostes validades en una jornada oberta a la ciutadania. Aquest acte va tenir lloc a la Sala Ibèria i va ser el punt de partida per a les votacions.

Les persones empadronades a Sant Feliu de Llobregat majors de 16 anys van poder votar en línia o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 30 de gener de 2016.

El dia 1 de febrer de 2016 es va fer un acte públic de recompte dels vots i es va fer públic en aquesta pàgina. Es va comunicar també en el primer Butlletí de l'any, identificant les obres escollides.

Un cop decidides per la ciutadania les obres de millora de la via pública de 2016 s’iniciarà el tràmit administratiu corresponent d’aprovació de projectes i posterior procés de contractació pública.

A través dels diferents canals de comunicació de l'Ajuntament s’informarà la ciutadania de tots els aspectes relacionats amb les obres que es duran a terme l’estiu 2016.

Notícies relacionades:

3 comentaris

 • Enllaç del comentari Pepito Perez Dimarts, 03 Mai 2016 14:45 Publicat per Pepito Perez

  Ole tu

 • Enllaç del comentari Francesc Dimarts, 01 Desembre 2015 09:32 Publicat per Francesc

  MIllorar les voreres i la pavimetació del Carrer Joan Maragall entre Passatge del Penedès i el c/ L'església, així com el contenidors, tots 5 compartiments són de rebuig.

 • Enllaç del comentari Rosa Ruiz Surroca Divendres, 20 Novembre 2015 21:37 Publicat per Rosa Ruiz Surroca

  Al bosc del Cerdanet a Les Grases
  Aniria be una paparera al començar el cami que va desde on
  hi la pista i el Pipican fins darrera La Mestral tambe possar una paparera i uns bancs a la esplanada, si posse-ho els
  bancs un devan de l'altre als nois de les escoles els hi va molt be per poder parlar, doncs sino se sentan a la barana i
  es destensa i els pals de fusta es trenca, repassar els camins de formigo de totes Les Grases.

  ________RESPOSTA:

  Per tal de que la seva proposta passi a la fase de valoració, li recomanem que la incorpori dins l’espai de Participa d’aquesta mateixa secció i a través de l’enllaç habilitat. Tenen fins al proper divendres 4 de desembre per fer-nos arribar la seva proposta a través del web o de manera presencial a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

  Gràcies per participa
  Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Agenda de participació

Febrer 2019
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Twitter

Identificació

Plaça de la Vila, 1 - 08980 Sant Feliu de Llobregat - Tel. 93 685 80 00 - www.santfeliu.catajuntament@santfeliu.cat - Registre